YouTube csatorna ajánló: BroadTest

Most megint jövök egy új csatorna ajánlóval, mely kezdő, de mégis profi videósokról van szó!

Íme egy BroadTest nevű csatorna, mely bemutató videókat csinálnak sportkamerákról, némi extrával szorva mely emiatt több mint bemutató videót csinálnak(-tak), most házi praktikákat csináltak arról hogy kell kamerát stabilizálni "ingyen" és olcsón, most már live-ban nyomatják a bemutató videókat,...

(KRITIKA KÖVETKEZIK)

...ami az a baj vele, hogy 720p minőségben mutatják be azon belűl a tesztvideókat is, ami a minőség romlás miatt nem előnyös, nem látni igy a részleteket, és nem tudnak közbe spékelni extrákat mely a korábbi videóknál voltak, és nem tömör amit mondanak a live-ban, ami elrontja (inkább nekem) a csatornának a színvolalát! (VÉGE)

Kik csináják ezt?

A Faragó Tibor és az operatőr Edit (beceneve Edó), és persze nem fogjátok el hinni, egy szinkronszinész is benne van a dologban, Gábor a neve, de meg fogjátok hallani a (szerintem majdnem) mindenkinek számára ismerős hangját valamelyik videójukból!

4 darab ízelitő:

Érdekes, már a feliratkozó szám elég gyorsan megnőtt, 1000+ vagy 2000+ feliratkozóból, 7000+ feliratkozójuk lett, ez annak köszönhető hogy egy videós bemutatta az egyik videójában az egyik videójukat!

Elég jó csatornáról van itt szó, tartalmas amit csinálnak, kicsivel több mint bemutató videókat gyártanak(-otak) tudjátok mikről, egy dogot azért kritizálok tőlük, de érdemes megnézni a csatornájukat, biztos tetszeni fog nektek! :)

 

Ha szeretnél több ilyen csatorna ajánlót látni, akkor kövesd a blogomat!

 

Nem a bizonyos V......ó videója miatt csinálom ezt a blogbejegyzést, azelőtt is követtem a BroadTest munkáságát! Féreértést ne essék!